четвер, 06 грудня 2007 09:56

Бразіса звільнили з посади головного тренера БК "Азовмаш"

Литовський тренер Альгірдас Бразіс від учора, 5 грудня, більше не є головним тренером маріупольського баскетбольного клубу "Азовмаш". Віце-президент "Азовмаша" Борис Малецький відзначив, що Бразіс так і не справився із завданням, яке перед ним ставилося і не зміг відповідати добре укомплектованому колективу рівня Кубка УЛЕБ. У пошуках кандидатури на посаду нового наставника маріупольці зверталися до Валентина Мельничука, проте цей варіант відпав, оскільки Мельничук з нового сезону буде зв"язаний зобов"язаннями з національною збірною України, а "Азовмашу", із слів все того ж Малецького, необхідний виключно клубний тренер.

У результаті виконуючим обов"язки головного тренера призначений Сергій Завалін, якому даний шанс проявити себе на новій посаді. Як довго пропрацює коуч на своєму новому місці, залежатиме від результатів чемпіонів країни, повідомляє www.basket.com.ua.
Зараз ви читаєте новину «Бразіса звільнили з посади головного тренера БК "Азовмаш"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі