середа, 06 жовтня 2010 15:30

Бразильський півзахисник "Металіста" взимку стане громадянином України

Бразильський півзахисник "Металіста" взимку стане громадянином України

Бразильський півзахисник харківського "Металіста" Едмар в грудні нинішнього року прийме українське громадянство. Про це він розповів в інтерв'ю "Сегодня".

"Тільки не треба думати, що я приймаю громадянство заради запрошення в збірну Україну. Моя дружина - українка, тут народився мій син. І я дуже комфортно почуваю себе в Україні", - сказав Едмар.

До переїзду в Україну Едмар виступав за бразильські "Індепендент", "Пауліста" та "Інтернасьонал". У 2003-му перейшов до "Таврії", а через рік був обраний капітаном команди, ставши першим іноземним капітаном сімферопольців. У 2007-му перейшов у "Металіст", де тричі вигравав бронзові медалі чемпіонату України. У грудні 2008-го Едмар одружився з українкою Тетяною Головською, до свого додавши і її прізвище.

Відзначимо, що в складі "Металіста" вже грають два серба з українськими паспортами - голкіпер Володимир Дишленкович та нападаючий Марко Девич. Останній залучається до складу національної збірної України.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Бразильський півзахисник "Металіста" взимку стане громадянином України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі