понеділок, 07 лютого 2011 16:00

Бразильський футболіст отримав виклик у збірну Італії

Бразильський футболіст отримав виклик у збірну Італії

Бразилець Тіаго Мотта, який виступає за міланський футбольний клуб "Інтер", викликаний у збірну Італії. Мотта може взяти участь у товариському матчі з Німеччиною, який пройде 9 лютого 2011 року в Дортмунді. Всього для підготовки до цієї гри в італійську команду викликані 23 гравці. Про це повідомляє Reuters.

28-річний Мотта народився в Бразилії в родині, яка має італійське коріння. Півзахисник має бразильське та італійське громадянство. У 2003 році Мотта зіграв за збірну Бразилії на турнірі Gold cup (чемпіонат Північної Америки). Однак оскільки бразильці брали участь у цьому чемпіонаті в якості "запрошеної команди" і грали не основним складом, ФІФА визнала, що Мотта має право виступати за збірну Італії.

Головний тренер збірної Італії Чезаре Пранделлі вже викликав у національну команду натуралізованих гравців - бразильського нападника Амаурі і аргентинського півзахисника Крістіана Ледесму. Однак цим футболістам у складі збірної Італії закріпитися не вдалося.

Що стосується складу італійців на матч з Німеччиною, то варто відзначити повернення до збірної воротаря туринського "Ювентуса" Джанлуїджі Буффона, який пропустив багато матчів через травму спини.

Склад збірної Італії на матч з Німеччиною:

Воротарі: Джанлуїджі Буффон ("Ювентус"), Сальваторе Сірігу ("Палермо"), Еміліано Вівіан ("Болонья")

Захисники: Давиде Асторі ("Кальярі"), Леонардо Бонуччі, Джорджо К'єлліні (обидва - "Ювентус"), Маттіа Кассані ("Палермо"), Доменіко Крішіто ("Дженоа"), Крістіан Маджо ("Наполі"), Андреа Раноккія ( "Інтер")

Півзахисники: Альберто Аквілані ("Ювентус"), Даніеле Де Россі ("Рома"), Себастьян Джовінко ("Парма"), Стефано Маурі ("Лаціо"), Рікардо Монтоліво ("Фіорентина"), Тіаго Мотта ("Інтер") , Антоніо Носеріно ("Палермо"), Анджело Паломбо ("Сампдорія")

Нападники: Марко Боррієлло ("Рома"), Антоніо Кассано ("Мілан"), Алессандро Матрі ("Ювентус"), Джампаоло Пацціні ("Інтер"), Джузеппе Россі ("Вільярреал", Іспанія).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Бразильський футболіст отримав виклик у збірну Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі