субота, 23 квітня 2011 16:40

Бразильці називають Даніло Сілву Сашком

Бразильці називають Даніло Сілву Сашком

Бразильські легіонери київського "Динамо" Бетао, Леандро Алмейда та Жерсон Маграо називають свого земляка та партнера по команді Даніло Сілву українським іменем Саша.

"Футболісти розповіли мені, що в Україні це ім'я дуже популярне. У кожній компанії є людина з таким іменем, - каже "Gazeta.ua" бразильський журналіст Рафаель Маранао. Він зустрічався з гравцями на базі "Динамо" в Конча-Заспі. - Хлопці вирішили, що вони також повині мати "свого" Сашу".

Повне ім'я 24-річного бразильського захисника - Даніло Апаресідо да Сілва. Футболіст виступав в таких клубах, як "Нью-Йорк Ред Буллз" (США), "Гуарані", "Сан-Паулу". Останнім клубом Сілви був "Інтернаціональ" з Порту-Алегрі. У "Динамо" гравець перейшов минулого року.

Ім'я Олександр має грецьке походження. Означає "захисник людей". Це одне з найпопулярніших чоловічих імен. Можливі варіанти імені: Саня, Саша, Сашенька, Сашуля, Сашуня, Шура, Шурік, Алік, Алекс, Саньок, Сашко.

Нагадаємо, сенегальський захисник "Динамо" Папе Діакате разом з Бетао зверталися до воротаря Станіслава Богуша по-бразильски Богушіньо.

Зараз ви читаєте новину «Бразильці називають Даніло Сілву Сашком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі