четвер, 25 вересня 2008 12:19

Бразильці хочуть викупити у "Динамо" контракт Родріго

Керівництво клубу "Сан-Пауло" розглядає можливості посилення команди на майбутній сезон. Зокрема, Gazetaesportiva повідомляє про те, що тренер Рамальо має намір продовжити співпрацю із захисником Родріго, термін оренди якого закінчується в кінці року.

"Це футболіст, який добре вписався до складу "Сан-Пауло". Він поліпшив свою гру і прекрасно зарекомендував себе в плані дисципліни на футбольному полі. Ми зацікавлені в тому, щоб зберегти цього захисника і на майбутній рік" - заявив тренер.

Тим часом, для того, щоб добитися поставленої мети Сан-Паулу повинен вступити в переговори з київським "Динамо", якому належать права на спортсмена. Агент гравця Джузеппе Діогуарді незабаром відправляється до України і перед від"їздом збирається зустрітися з керівництвом бразильського клубу.

"У "Сан-Паулу" знають про бажання самого Родріго залишитися в Бразилії. У нього є пропозиції з Іспанії, але він вважає за краще залишитися тут", повідомив агент, не розкривши проте назву клубу, котрий зацікавлений у Родріго.

Родріго приїхав в київське "Динамо" якраз з "Сан-Пауло" в 2004 році і виступав за український клуб до кінця 2007 року, На початку поточного сезону був відданий в оренду "Фламенго", але після травми руки влітку опинився в "Сан-Пауло". Оренда Родріго в цьому клубі почалася в липні.

Динамоманія

Зараз ви читаєте новину «Бразильці хочуть викупити у "Динамо" контракт Родріго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі