вівторок, 18 березня 2008 13:20

Брати Клички зіграють в шахи з Юдіт Полгар

Відома угорська шахістка Юдіт Полгар зіграє показовий матч з українськими боксерами-важкоатлетами Віталієм і Володимиром Кличко в рамках традиційного турніру "Дні шахів". Ці змагання пройдуть в австрійському Пашингу в кінці березня. Полгар також зіграє з найсильнышими юніорами Австрії.

Чи будуть брати Кличко грати проти Полгар одночасно, або шахістка проведе по партії з кожним з боксерів, не уточнюється. У турнірі "Дні шахів" також прийме участь колишній чемпіон світу Гаррі Каспаров, який зустрінеться з канцлером Австрії Альфредом Гузенбауером.

В даний час Володимир Кличко володіє титулами чемпіона світу у важкій вазі по версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Його старший брат Віталій, що оголосив про повернення на ринг, отримав право на бій з чемпіоном за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) Самюелом Пітером.

"Лента.ру"
Зараз ви читаєте новину «Брати Клички зіграють в шахи з Юдіт Полгар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі