четвер, 24 квітня 2008 14:57

Брат Рональда Кумана очолив збірну Угорщини

Ервін Куман став головним тренером збірної Угорщини з футболу. Його попередник Петер Вархіді займе іншу посаду в національній асоціації.

Після відставки Петера Божика в ході відбірної кампанії Євро-2008 угорців очолив Вархіді. Проте після закінчення строку його контракту керівництво асоціації прийняло рішення про запрошення нового тренера. Голландець Куман очолить збірну на час відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року, в якому угорцям протистоятимуть команди Албанії, Мальти, Португалії, Швеції і Данії.

Новий наставник є старшим братом Рональда Кумана, який щойно залишив іспанську "Валенсію". Він входив до складу збірної Нідерландів на переможному для неї чемпіонаті Європи 1988 року. В ході ігрової кар"єри Ервін виступав за "Гронінген", ПСВ "Ейндховен" і "Мехелен", а після її завершення тренував "Ваалвейк" і "Фейеноорд". З роттердамського клубу 46-річний Куман пішов в кінці сезону-2006/07.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Брат Рональда Кумана очолив збірну Угорщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі