середа, 03 жовтня 2007 12:52

Брат Давиденка спростував чутки про участь Миколи у договірних матчах

Тренер сильного російського тенісиста Миколи Давиденка Едуард заявив, що його братові до цих пір не представлено ніяких доказів участі у договірних матчах.

Букмекерська контора Betfair ініціювала розслідування проти Миколи Давиденка після матчу з аргентинцем Мартіном Вассальо Аргуельо на турнірі в польському Сопоті, який росіянин не зміг дограти.

- Ні про який договірний матч і мови бути не може. У нас є дві експертизи німецьких лікарів, підтверджуючі сильний крововилив в суглобі стопи. А потім канадські фахівці у Монреалі взагалі виявили у Колі перелом в стопі, – говорить Давиденко-старший.

За словами Едуарда, букмекери, запідозривши його брата в нечесній грі, намагалися таким чином відвернути увагу від власних проблем, пов"язаних з судовим розглядом по футбольних ставках.

- Ніяких доказів немає. Тому і не поспішає ATP (Асоціація тенісистів-професіоналів) з висновками. Подивитеся, скільки людей поставило проти Колі і яку величезну суму грошей. Брат ні з ким з людей, що робили ставки, не знайомий. Ми взагалі не ставили і не знаємо, як це робиться по Інтернету, - підкреслив Едуард Давиденко.

Тренер Миколи Давиденка відзначив, що незалежно від результатів розслідування зустрічний позов проти АТР вони подавати не будуть, оскільки вважають це безперспективною справою.

"Аргументы и Факты"

Зараз ви читаєте новину «Брат Давиденка спростував чутки про участь Миколи у договірних матчах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі