вівторок, 23 грудня 2008 09:58

Брандао проситься додому в Бразилію

Брандао проситься додому в Бразилію

Скоротавши дні своєї відпустки у Флоріанополісі, форвард "Шахтаря" Брандао підтвердив інтерес "Флуміненсе" до своєї персони. Гравець вже звертався до керівництва донецького клубу з проханням продовжити його контракт на один рік - в обмін на оренду з нового сезону.

- Це буде дуже добре для всіх і правильно. Моя мета - повернутися до Бразилії, бути ближчим до сім"ї та до збірної Бразилії, - говорить 28-річний Брандао.

Брандао в Україні вже шість років, і за цей час бразильська торсида його вже грунтовно забула. Але його дані - саме те, що потрібне керівництву "Флуміненсе". Вони шукають високого голеадора - а у Брандао 189 см зросту та під сотню голів за "Шахтар".

- Чи чув ти про інтерес з боку "Флуміненсе"? - питають у Брандао.

- Так, я знаю про це, але поки я в стороні від переговорів. Буде чудово, якщо все пройде як потрібно. Мій менеджер про все поклопочеться, у тому числі і про продовження контракту з "Шахтарем".

- Ти точно хочеш повернутися?

- Так, моя мета - повернутися до Бразилії. У мене є пропозиції з Франції, але я не хочу виїжджати за кордон. Хочу бути біля своєї сім"ї, бути у фокусі тренерського штабу збірної Бразилії - а то в Україні з цим справа складніша.

Зараз ви читаєте новину «Брандао проситься додому в Бразилію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі