вівторок, 12 квітня 2011 13:30

"Брагу" і "Динамо" розсудить колишній журналіст

"Брагу" і "Динамо" розсудить колишній журналіст

Стала відома бригада арбітрів, яка обслуговуватиме матч-відповідь чвертьфіналу Ліги Європи між португальською "Брагою" і київським "Динамо", повідомляє "Сегодня".

Головним рефері поєдинку призначений Йонас Ерікссон. Швед народився 28 березня 1974 року, на матчах чемпіонату Швеції почав працювати з 2000 року, а вже в 2002-му вийшов на міжнародну арену.

Ерікссон - колишній журналіст, а нині - мільйонер. У 2007 році він продав свою частку в медіабізнесі за 10 мільйонів доларів.

З "Динамо" цьому арбітру перетинатися не доводилося, а от зустріч з "Брагою" в послужному списку Ерікссона є. Сталося це в сезоні 2007/2008, коли португальці в рамках групового турніру Кубка УЄФА зіграли на своєму полі внічию з мюнхенською "Баварією" (1:1).

Допомагати обслуговувати поєдинок шведу будуть його співвітчизники - асистенти арбітра Стефан Віттберг і Матіас Класеніус. Додаткові асистенти - Даніель Сталхаммар і Тобіас Маттссон. Четвертий арбітр - Стефан Йоханнессон.

Поєдинок "Браги" - "Динамо" відбудеться 14 квітня в Португалії. Початок о 22:05. Трансляція на каналі ICTV.

Нагадаємо, перший матч "Динамо" і "Браги" у Києві завершився внічию 1:1, гол у складі киян забив Андрій Ярмоленко, ще один з приставкою "авто" на рахунку Олега Гусєва. Поєдинок динамівці догравали в меншості: у другому таймі з поля був вилучений Андрій Шевченко.

Зараз ви читаєте новину «"Брагу" і "Динамо" розсудить колишній журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі