понеділок, 25 серпня 2008 13:20

Бос "Тоттенхема" хоче позбавитися Бербатова будь-яким шляхом

Нападаючий "Хотспурс" Дімітар Бербатов був серйозно покараний своїм клубом на суму 45 тисяч фунтів за те, що виявився непідготовленим до гри проти "Сандерленда" (матч закінчився домашньою поразкою лондонців 1:2).

Тренер "Тоттенхема" Хуанде Рамос заявив, що саме Бербатов винен у двох стартових невдачах його підопічних, оскільки його зухвала поведінка руйнує бойовий дух гравців клубу.

Рамос звернувся до голови правління "шпор" Даніелю Льові з тим, щоб той негайно дав згоду на продаж Дімітара в МЮ. Льові, який досить довго чинив опір, тепер потрапив в двозначне положення. З одного боку, потрібно прибирати зі стада "паршиву вівцю", а з іншошо, необхідно йти на уклін до манкуніанців, які вже заявили, що готові розщедритися на 25 мільйонів фунтів, але за умови, що "Тоттенхем" офіційно відмовиться від звинувачень в адресу МЮ з приводу незаконного переманювання гравця.

Ситуація повинна вирішитися найближчим часом, тоді як Рамос вже знайшов заміну Бербатову в особі голландця Хунтелара, якого має намір придбати за 20 мільйонів фунтів.


"Спорт.com.uа"

Зараз ви читаєте новину «Бос "Тоттенхема" хоче позбавитися Бербатова будь-яким шляхом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі