понеділок, 11 червня 2007 15:13

Борга укусила собака

 

Легендарний шведський тенісист Бьорн Борг, 51 рік, п"ятикратний чемпіон Уїмблдону, не зможе взяти участь в своєму першому "трав"яному" турнірі з 1981 року, інформує www.lenta.ru.

Борг, який декілька місяців готувався до участі у ветеранських змаганнях в Ліверпулі, постраждав в Стокгольмі від укусу німецької вівчарки з кличкою Вовк, що належить його приятелю.

Інцидент стався під час пікніка. Вовк напав мисливського пса Ліптона (порода золотистий ретрівер), який належить шведському тенісисту. Знаменитий спортсмен спробував розняти тварин, але Вовк укусив його за праву ногу, яка відразу розпухнула.

В результаті Борг потрапив до лікарні, де йому була надана необхідна медична допомога.

- До цих пір повірити не можу в те, що сталось. Я чотири місяці тренувався і все для того, щоб за пару днів до старту турніру пропустити його через цю пригоду, - сказав Борг.

Для участі в турнірі окрім Борга організатори запросили таких зірок світового тенісу, як Патрік Кеш, Іліє Настасе, Патрік Флемінг.

Швед повідомив організаторам:

- Не дивлячись на те, що вперше за останні 26 років зіграти на трав"яному корті я не зможу, але все одно приїду до Ліверпуля, щоб взяти участь в добродійних акціях.

Зараз ви читаєте новину «Борга укусила собака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі