неділя, 28 жовтня 2007 10:12

Бьорд програв Повєткіну технічним нокаутом

Російський боксер Олександр Повєткін, 28 років, переміг технічним нокаутом в одинадцятому раунді екс-чемпіона світу в надважкій вазі американця Кріса Бьорда.

Поєдинок проходив у високому темпі, не властивому цій ваговій категорії. Олександр був активніший і точніший, проте в другій половині бою на його діях почала позначатися втома, а досвідчений Кріс Бьорд навпаки активізувався. Проте, Олександр знайшов у собі сили, і в одинадцятому раунді обрушив на Бьорда такий град ударів, що батько і тренер американця Джо Бьорд зняв свого сина з бою, викинувши на ринг рушник.

Після бою Кріс Бьорд заявив, що не збирається завершувати свою кар"єру, не зважаючи на сьогоднішню поразку від росіянина Повєткіна, а також дві поразки від українця Володимира Кличко, що відібрав у Бьорда обидва чемпіонські титули.

- Щоб піти, я повинен програти американцеві, — заявив Бьорд. — Але Повєткін хороший боксер, він стане чемпіоном світу.

Цей поєдинок носив статус відбіркового за версією IBF, і зараз Олександру належить зустрітися з переможцем призначеного на 2 листопада бою між Келвіном Броком і Едді Чемберсом для того, щоб в очному поєдинку визначити обов"язкового претендента на титул IBF, що належить Владимиру Кличку, повідомляє allboxing.ru.

Зараз ви читаєте новину «Бьорд програв Повєткіну технічним нокаутом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі