четвер, 04 вересня 2008 16:09

Боліди Формули-1 проїдуть вулицями Києва

У вересні на вулицях Києва на спеціально спорудженому треку завдовжки 1.8 км. проїдуться тест-пілоти команди "Рено", за яку виступає Фернандо Алонсо.

Після показових заїздів в Йоханнесбурзі і Роттердамі французька команда Формули-1 "Рено" відправиться до Східної Європи. Цього разу шоу пройде вулицями Києва!

За кермо болідів R27 сядуть тест-пілоти команди Роман Грожан і Сакон Ямамото, які проїдуть по спеціально спорудженій трасі завдовжки 1.8 км. Шоу відбудеться 21 вересня.

"Я щасливий приїхати до Києва на шоу. Я ніколи не був в Україні, але думаю, що атмосфера буде особливою. Я докладу всіх зусиль, щоб зробити це шоу незабутнім для глядачів, країна яких не приймає етапи Гран-прі", - сказав Роман Грожан.

"Для гонщика проїхати по місту на боліді Формули-1 - це щось особливе, і я сподіваюся, що українська публіка залишиться задоволеною шоу і нашою машиною", - додав Сакон Ямамото.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Боліди Формули-1 проїдуть вулицями Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі