понеділок, 09 липня 2007 10:47

Болгарський фанат узяв ім"я "Манчестер Юнайтеда"

Болгарський футбольний фанат Марін Здравков, 43 роки, відправився до Англії і поміняв своє ім"я і прізвище на Манчестер Юнайтед, повідомляє newsru.com.

Будівельник з Болгарії не зміг стримати сліз радості після своїх перших відвідин "Олд Траффорд", не дивлячись на те, що він був порожній.

- Дуже хвилювався. Я все життя мріяв приїхати до Манчестера, тут живе моя душа. Коли я вийшов на поле, я, чесно кажучи, розридався. Це найграндіозніший момент в моєму житті, - заявив він. - Якщо я завтра помру, то помру щасливою людиною. "Юнайтед" для мене все. Це моя сім"я, моя дружина і моя коханка одночасно. Я не можу дочекатися того моменту, коли зможу подивитися матч з 75 000 уболівальників.

Манчестер, тепер до нього слід звертатися саме так, став ярим фанатом "червоних дияволів" після того, як він вперше побачив їх гру по ТБ ще дитиною. Зараз він переїхав з болгарського містечка Свіштов до Лондона.

Зараз ви читаєте новину «Болгарський фанат узяв ім"я "Манчестер Юнайтеда"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі