понеділок, 14 травня 2012 14:42

Бокси Williams згоріли після перемоги Мальдонадо на Гран-прі Іспанії
6

Фото: Reuters

Після того як пілот Williams Пастор Мальдонадо здобув перемогу на Гран-прі Іспанії в неділю, 13 травня, в боксах британської стайні спалахнула серйозна пожежа.

В паддоку з'явилися машини швидкої допомоги, повідомляється, що кілька людей надихалися димом, але весь персонал був евакуйований. За попередніми даними, пожежа виникла через несправність системи KERS, іскра від якої підпалила бензин, який команда зливала з баків боліда Бруно Сенни, готуючись залишити паддок. За словами пілота Williams Валттері Боттаса, він бачив вибух поруч із зоною, де зберігається паливо.

Після пожежі виявилися повністю зруйновані бокси Williams, також під вплив вогню потрапили кілька комп'ютерів Catherham. Постраждав болід Бруно Сенни, оскільки він після його сходження в гонці був доставлений в бокси, в той час як машина переможця гонки Пастора Мальдонадо перебувала в закритому парку.

Williams підтвердив, що чотири члени команди були доставлені в лікарню, також постраждав один механік Force India. Медична допомога знадобилася і чотирьом членам команди Catherham, серед яких один отримав незначну травму руки і троє поскаржилися на проблеми з диханням.

У Williams вже заявили, що будуть готові до Гран-прі Монако, незважаючи на те, що сталося.

Зараз ви читаєте новину «Бокси Williams згоріли після перемоги Мальдонадо на Гран-прі Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі