понеділок, 06 жовтня 2008 17:34

Боксерські рукавички Кості Цзю пішли з молотка за 20,5 тисяч євро

Ніхто не міг припустити, що боксерські рукавички Кості Цзю (такі самі були подаровані боксером Володимиру Путіну, Юрію Лужкову) стануть актуальним лотом для сучасного мистецтва!

Недавно в одній з популярних галерей Москви актриса Інгеборга Дапкунайте продавала речі. Роль ведучої аукціону відомій блондинці йшла, як ніколи. Окрім серйозних колекціонерів на вечері були присутні актриси Чулпан Хаматова, Тетяна Друбіч, світський промоутер Михайло Друян, Альбіна Назімова.

Поява в залі абсолютного чемпіона світу з боксу Кості Цзю не могла залишитися не поміченою. А ось його бажання внести власну частку до збору грошей, стало повною несподіванкою для ведучої.

Інгеборга не була впевнена в успіху спортивного спорядження, хоч би навіть з автографом зірки, але зважилася почати торги зі ста євро. Через секунду ціна підскочила в 10 разів. Очі Дапкунайте більше були схожі на нулі, коли в результаті чарівна незнайомка на ім"я Євгенія придбала лот за 20 тис. 500 євро для свого сина.

Аукціоніст здивувалася ще більше, коли в кінці торгів виявилось, що проданий лот став найдорожчим цього вечора.

Дізнавшись, що колекційні рукавички пішли в колекцію молодого шанувальника боксу, Цзю пообіцяв його мамі як бонус проведення тренування.

- Якщо діти займаються боксом, то я всіляко підтримуватиму ці наміри! Навіть буду самостійно давати мастер-класи - сказав Костянтин Цзю.

"Багнет"

Зараз ви читаєте новину «Боксерські рукавички Кості Цзю пішли з молотка за 20,5 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі