понеділок, 20 жовтня 2008 08:22

Боксер-пенсіонер переміг чемпіона світу! (ФОТО)

Сьогодні рано вранці за київським часом, в Атлантік-Сіті, колишній абсолютний чемпіон світу у середній вазі Бернард Хопкінс переміг одноголосним рішенням суддів володаря титулів WBC і WBO у середній вазі Келлі Павліка.

Досвідчений 43-річний Хопкінс вміло нейтралізував сильні сторони свого 26-річного суперника, якого до бою багато хто вважав фаворитом, і впродовж усіх дванадцяти раундів володів перевагою, раз у раз завдаючи точних і сильних ударів. Павлік, який виграв усі свої попередні поєдинки за рахунок силового тиску на противника та нокаутуючого удару, вперше у своїй кар"єрі виглядав безпорадним і завдавав дуже мало ударів, не дивлячись на те, що він постійно атакував.

"У мене взагалі нічого не виходило, - сказав після бою Павлік, який зберіг свої титули у середній вазі, оскільки бій проходив у ваговій категорії до 170 фунтів. - Не знаю чому... Справа не у Хопкінсі... Я просто не зміг викинути джеб, подвійний джеб. Я не міг робити те, що я звик робити на ринзі. Ми переглянемо бій у записі. Сьогодні на ринзі був не я. У середній вазі я почуватиму себе комфортніше".

Бернард Хопкінс після закінчення поєдинку ледве міг стримувати сльози, і підійшовши до канатів, звернувся до журналістів зі словами: "Я вже втомився доводити, що я чогось вартий, - сказав 43-річний боксер. - Я можу боксувати ще два або три роки. Думаю, що це був мій найкращий бій. Він був кращий, ніж мій бій з Тарвером, кращий ніж з Тринідадом, кращий ніж з Де Ла Хойєю. Я щасливий! Дев"яносто відсотків журналістів ставили на Павліка. Я вдячний тим, хто не вірить у мене. Мене мотивує те, коли люди не вірять у мою перемогу. Не те щоб я цього хотів, але саме так все і відбувається".


Фото: AFP, "Оглядач"
Зараз ви читаєте новину «Боксер-пенсіонер переміг чемпіона світу! (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі