неділя, 03 травня 2015 04:20

Бокс. Василь Ломаченко - Гамальєр Родрігес

Бокс. Василь Ломаченко -  Гамальєр Родрігес
Ломаченко переміг пуерториканця Родрігеса нокаутом xsport.ua

Слава Україні! Зовсім скоро на арені "MGM Grand" у Лас-Вегасі, США, українець Василь Ломаченко захищатиме титул WBO у напівлегкій вазі. Бій відбудеться безпосередньо перед "боєм століття" між Флойдом Мейвезером-молодшим і Менні Пакяо. Gazeta.ua починає вести пряму текстову трансляцію поєдинку.

Боксери вже в ринзі. За декілька секунд розпочнеться бій Василь Ломаченко - Гамальєр Родрігес із Пуерто-Рико.

1 раунд. Ломаченко розпочинає з розвідки. Родрігес кілька разів попадає по корпусу. Мабуть, раунд за претендентом з Пуерто-Рико.

2 раунд. Василь ще не ввійшов у бій. "Гаммі" активніший і більше попадає.

3 раунд. Перший раунд для українця. Він вже починає нагадувати себе. Діє швидко. Рухається, закручує суперника, проводить свої удари під різними кутами. Особливо ефективні джеби.

4 раунд. Василь пристрілявся. Демонструє феноменальну ручну швидкість. Родрігес не встигає реагувати на серії Ломаченка. У "Гаммі" розсічення правої брови.

5 раунд. Рефері знімає очко з пуерториканця за черговий удар нижче поясу. Ломаченко входить в кураж. Проводить серію і зміщується з лінії атаки. Родрігес банально не встигає.

6 раунд. Родрігес продовжує бити нижче поясу. Ломаченко апелює до рефері і сам один раз відповідає ударом у стрічку.

7 раунд. Тотальна перевага Ломаченка. На третій хвилині раунду Ломаченко відправляє Родрігеса в нокдаун лівим прямим ударом у сонячне сплетіння.

8 раунд. Рефері Роберт Берд знімає з Родрігеса друге очко за черговий удар нижче пояса. Українець діє надтехнічно. В окремі епізоди буквально розбиває свого суперника.

9 раунд. Технічний нокаут! Після блискучої тривалої комбінації Василя Родрігес стає на коліно і не встигає піднятися до рахунку 8. Рефері зупиняє односторонній бій. Вітаємо Україну з перемогою!

Як і прогнозувала Gazeta.ua пуерториканець конкуренції не складе.

Зараз ви читаєте новину «Бокс. Василь Ломаченко - Гамальєр Родрігес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі