четвер, 03 лютого 2022 18:44

Бокс уже не цікавий. Кличко-молодший опанував новий вид спорту

Бокс уже не цікавий. Кличко-молодший опанував новий вид спорту
Володимир Кличко. Фото: instagram.com/klitschko

Володимир Кличко останні два роки вважає себе більше гольфістом, ніж боксером.

Про це щорічному журналу ProGolf Ukraine розповів сам колишній чемпіон світу з боксу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тримай себе в руках!" - Кличко закрив рота Ф'юрі, пригадавши йому про допінг

"Гольф - унікальна гра. Все почалося з того, що одного разу на день народження мені подарували ключки. Графітові, короткі. Це був, мабуть, 2002 рік. І 2003 року я програв поєдинок проти південноафриканця Коррі Сандерса. А Коррі був чудовим гольфістом. І я, щоб підготуватися до бою і знати супротивника з усіх боків, почав вивчати гольф. А там стільки деталей, і всі вони дуже важливі. Можна сказати, завдяки Сандерсу я почав грати в гольф.

Мій тренер - Роберт Бейкер. Що цікаво, він також південноафриканець. Якось на турнірі у Мар-а-Лаго я грав у команді Ніка Фальдо. Дональд Трамп грав у цьому ж турнірі, тому що загалом поле належить йому. Там я й познайомився з Робертом. У нього була ціла програма - logical golf. Він сам створив цю методику, відмінну від інших. І за цією методикою я почав тренуватися, все інтенсивніше та частіше. І за великим рахунком останні два роки я почуваюся гольфістом. Приділяю гольфу набагато більше часу", - цитує Кличка mydream.golf.

Також Володимир розповів, що грав у гольф із Андрієм Шевченком.

"Звичайно, зустрічалися, грали разом у Лондоні. Він супер, скажу я вам. Шевченко та м'яч - це взагалі дві нероздільні речі. Андрій - не просто відмінний гольфіст, він - фанатик. Здається, він навіть весілля на гольф-полі зіграв", - додав Кличко.

Володимир Кличко був чемпіоном світу з боксу у надважкій ваговій категорії за версіями WBO, IBF, IBO, The Ring і WBA. Також перемагав на Олімпійських іграх-1996.

У своїх останніх боях поступився Тайсону Ф'юрі й Ентоні Джошуа, після чого завершив кар'єру 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Бокс уже не цікавий. Кличко-молодший опанував новий вид спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі