субота, 21 лютого 2009 21:02

Бокс. Толедо вкусив суперника і був дискваліфікований

Автор: Big Joe Miranda
   Гамбоа
Гамбоа
Перспективний колумбійський боксер Брейдіс Прескотт (21-0-0, 18 КО), який займає 7-у строчку в рейтингу WBO, переміг Умберто Толедо (34-6-2, 20 КО), до того ж не обійшлося без курйозу: Прескотт відправив суперника у нокдаун в 7-у раунді та впевнено вів бій до перемоги по очках, як раптом на другій хвилині 10-ої трихвилинки Толедо вчепився зубами в ліве плече Прескотта, за що і був дискваліфікований.

Нагадаємо, що колумбійський панчер Прескотт став широко відомим минулого року, сенсаційно нокаутувавши нову "зірку" Аміра Хана всього за 54 секунди.

Чемпіону ОІ-2004 кубинцю Юріоркісу "Циклону" Гамбоа (14-0-0, 12 КО) було потрібно усього 35 секунд, щоб "знищити" колумбійського лівшу Вальтера Естраду (35-9-0, 24 КО). У результаті точного удару справа Естрада сів на підлогу рингу, де і залишився до закінчення відліку часу.

Гамбоа за 35 секунд знищив Естраду.

Інший перспективний кубинець, дворазовий Чемпіон світу в непрофесіоналах Ерісланді Лара (4-0-0, 3 КО) також святкував перемогу: він витратив усього 69 секунд, щоб нокаутувати непереможного Кіта Гросса (3-1-0, 1 КО).

Відзначимо, що за цей малий проміжок часу Гросс встиг двічі опинитися в нокдауні.

boxnews.com.ua, gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бокс. Толедо вкусив суперника і був дискваліфікований». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі