середа, 05 листопада 2008 15:30

Бокс. Промоутери домовилися про черговий суперпоєдинок

Президент компанії GoldenBoyPromotions Річард Шафер заявив, що екс-чемпіон світу в другій напівсередній вазі Шейн Мозлі, дав свою принципову згоду на проведення поєдинку з Антоніо Маргаріто, суперчемпіоном у цій ваговій категорії. І якщо мексиканець зробить те ж саме, то в найближчому часі можна домовитися про зустріч цих боксерів, яка може відбутися 24 січня в Лас-Вегасі.

"Я проінформував Боба Арума (промоутера Маргаріто) про те, що з нашого боку все вирішено. Тепер він намагається обговорити всі питання зі своїм підопічним", - цитує Боярина boxingscene.com.

У свою чергу Арум відзначив, що вже обговорив це питання з менеджерами Антоніо і тепер залишилося тільки обговорити це питання з самим боксером: "Ми зустрінемося з Маргаріто на цьому тижні і сподіваємося що зможемо закрити всі питання і він прийме цей бій. Я вже розмовляв з менеджерами і вони вже в курсі".

Зараз ви читаєте новину «Бокс. Промоутери домовилися про черговий суперпоєдинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі