Ексклюзиви
вівторок, 18 листопада 2008 10:22

Богуш та Мілевський прокоментували майбутній матч з Норвегією

Нападник збірної України Артем Мілевський вважає майбутній товариській матч між збірними України і Норвегії корисним для команди. Про це він сказав у коментарі прес-службі київського "Динамо".

"Це буде дуже важка і корисна гра. Збірна Норвегії нав"язує боротьбу суперникові і грає в дуже незручний футбол. Надто, зараз погодні умови не найкращі, тому гра буде дуже важкою", - заявив нападник.

"Після матчу з "Шахтарем" виспатися хлопці встигли, але досі відчувається втома. Є завтрашній день, думаю, ми встигнемо повернути кондиції", - додав він.

Голкіпер київського "Динамо" Станіслав Богуш вважає, що найголовнішим для збірною буде не поступитися норвежцям у боротьбі.

"У норвежців силовий стиль ведення гри, тому чекаємо багато боротьби. Найголовнішим буде в ній не поступитися", - наголосив Богуш.

На його думку, результат особливого значення не має. "Все-таки, гра товариська, деякі хлопці вперше запрошені у збірну. Тренери захочуть проглянути якомога більше футболістів, щоб визначитися, на кого їм можна розраховувати надалі", - вважає воротар.

"Хлопці щойно з"їхалися. На зборах тренер розповів, чим займатимемося на тренуванні. Вранці розберемо гру суперника, а ввечері вилетимо до Дніпропетровська", - додав він.

Також голкіпер прокоментував свою готовність дебютувати у збірній:

"Я був готовий ще минулого разу, коли був викликаний на гру проти хорватів".

Офіційний сайт "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Богуш та Мілевський прокоментували майбутній матч з Норвегією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути