Ексклюзиви
четвер, 06 листопада 2008 09:01

Богуш названий кращим гравцем жовтня в Україні

Богуш названий кращим гравцем жовтня в Україні

Кращим гравцем жовтня за версією газети "Команда" з результатом в 11 балів визнаний воротар київського "Динамо" Станіслав Богуш. Відзначимо, що Богуш став другим представником "Динамо", удостоєним подібній честі: у липні та серпні кращим гравцем місяця визнавався нападаючий Артем Мілевський.

За право бути названим кращим розвернулася неабияка боротьба. У результаті голкіпер "Динамо", набравши 11 очок, випередив всього на один бал півзахисника нашої команди Олександра Алієва. Також в четвірку кращих з результатом в 7 очок потрапив динамівець Тарас Михалик.

Відзначимо, що головний тренер Юрій Сьомін і капітан команди Олександр Шовковський, які брали участь в голосуванні, не були солідарні в своєму виборі. Юрій Павлович віддав свій голос за захисника Тараса Михалика, а Сашо - за свого колегу Станіслава Богуша.

У загальному заліку за підсумками трьох місяців продовжує лідирувати Артем Мілевський, маючи в активі 40 балів. Враховуючи той факт, що велику частину жовтня Артем пропустив через травму та йому не вдалося набрати залікових очок в голосуванні, динамівця практично наздогнав форвард харківського "Металіста" Джексон Коельо - у нього 38 балів. Також в п"ятірку кращих за підсумками трьох місяців входять динамівці, що досягли найбільшого прогресу саме в жовтні, - Олександр Алієв (16 очок), Станіслав Богуш (13) і Тарас Михалик (12).

Зараз ви читаєте новину «Богуш названий кращим гравцем жовтня в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути