вівторок, 11 вересня 2007 16:29

Блохіну запропонували очолити "Динамо"

Блохіну запропонували очолити "Динамо"

Головний тренер національної збірної України Олег Блохін отримав пропозицію очолити київською Динамо, повідомляє "Болельщик".

Видання посилається на джерело, близьке до ФФУ і ФК"Динамо". Згідно з цією інформацією, нинішній наставник збірної України Олег Блохін розглядається київським клубом як найвірогідніший претендент на місце нового головного тренера "Динамо".

Очолити команду Олег Блохін може вже нинішньою зимою. Нібито навіть існує домовленість про те, що у випадку якщо збірна України не зможе пробитися у фінальний турнір чемпіонату Європи-2008 (відбірний турнір фінішує в листопаді цього року), Олег Блохін подасть у відставку з поста головного тренера національної команди.

Після цього йому поступить пропозиція очолити команду, в якій пройшли кращі роки Блохіна як гравця. Саме цим і пояснюються збереження нинішнього складу тренерського штабу і неспішність, з якою керівництво клубу розглядає інші кандидатури на цей пост.

Зараз ви читаєте новину «Блохіну запропонували очолити "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі