четвер, 28 лютого 2008 11:21

Блохіну за медалі боси ФК "Москва" заплатять бонус в $1,5 мільйона

Боси ФК "Москва" пообіцяли головному тренерові команди Олегу Блохіну щедрі преміальні, якщо за підсумками чемпіонату його підопічні зуміють завоювати медалі. За перше в історії клубу місце на п"єдесталі пошани прославлений у минулому форвард збірної СРСР і київського "Динамо" може отримати додатково до своєї зарплати солідний бонус у розмірі 1,5 мільйонів доларів.

- На цей сезон у "ФК Москва" стоятиме мінімальне завдання: поліпшити попередній результат, тобто зайняти третє місце. Керівництво клубу упевнене, що Блохін здатний її вирішити. Тому вони вирішили розлучитися з колишнім наставником Леонідом Слуцьким і витратили чималі кошти, щоб переманити у конкурентів екс-рульового збірної України. За рік в російській столиці 55-річний фахівець заробить три мільйони доларів. Київське "Динамо", яке також претендувало на Блохіна, було готове платити своєму колишньому гравцеві на мільйон доларів менше. У збірній Україні, яку Олег Володимирович тренував в період з 2003 по 2007 рік, він отримував ще на мільйон доларів менше, але без урахування преміальних, - розповіло джерело з ФК "Москва".

Як відомо, "біло-блакитні" не продовжили гонку фінансових озброєнь і у результаті зупинили свій вибір на "дешевшому" Юрієві Сьоміні.

- Проте окрім високого базового окладу керівники ФК "Москва" вирішили ще більше простимулювати Блохіна, - продовжило джерело, - внісши до його контракту пункт про додаткову винагороду у розмірі 1,5 мільйонів доларів у разі виконання поставленого завдання.

ФК "Москва" - п"ятий клуб в тренерській кар"єрі Блохіна. До цього він керував грецькими клубами: "ПАОКом", "Іонісом" і "Панатінаїкосом", а також був тренером-консультантом одеського "Чорноморця".

"Твой день"
Зараз ви читаєте новину «Блохіну за медалі боси ФК "Москва" заплатять бонус в $1,5 мільйона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі