середа, 12 листопада 2008 17:58

Блохіна оштрафували за "боксерський" поєдинок з Газзаєвим

Рішенням КДК РФС, чергове засідання якого відбулося 12 листопада, по 30 тисяч рублів за "неетичну, некоректну і неспортивну поведінку" повинні заплатити головні тренери "Амкара", "Москви" і ЦСКА Міодраг Божовіч, Олег Блохін і Валерій Газзаєв.

Наставник уральців був видалений Олександром Гвардісом з лавки запасних під час недільного поєдинку з "Зенітом" в Пермі. Блохін і Газзаєв посварилися під час матчу в понеділок на стадіоні імені Стрельцова.

Нагадаємо, що в протоколі зустрічі "Москви" і ЦСКА, який завершилася, перемогою армійців з рахунком 4:1, як одне із зауважень по проведення гри був зроблений наступний запис: "У перерві матчу між головними тренерами команд Валерієм Газзаєвим і Олегом Блохіним виникла словесна перепалка з використанням образливих висловів".

При цьому Газзаєва оштрафовали ще на 30 тисяч рублів за вихід за межі технічної зони, повідомляє sport-express з посиланням на офіційний сайт РФС.

Зараз ви читаєте новину «Блохіна оштрафували за "боксерський" поєдинок з Газзаєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі