середа, 28 січня 2009 21:37

Блохін розповів, чому він посварився з Вороніним

Колишній головний тренер "Москви" та збірної України Олег Блохін не здивований вдалим виступом російського нападника Романа Павлюченка в англійському "Тоттенхемі".

"А що тут дивного? Павлюченко дуже органічно виглядає в Англії, тому що він створений для такого футболу. Потужні форварди таранного типу там завжди були в ціні й у пошані. Наприклад, Павла Погребняка я теж легко уявляю собі в англійському чемпіонаті. Зате як складеться в Андрія Аршавіна, якщо він усе-таки перейде до "Арсенала", пророчити не візьмуся.

На мене у свій час образився Андрій Воронін, коли я мав необережність привселюдно сказати, що англійський чемпіонат - не для нього. Тепер, коли Воронін повернувся до Німеччини, хто в підсумку виявився правий? Андрій Шевченко, на мій погляд, теж вчинив необачно, поїхавши в "Челсі", але це, знову ж, було його рішення", - відзначив Блохін в інтерв"ю виданню "Спорт-Експрес в Україні".

Сhampion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Блохін розповів, чому він посварився з Вороніним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі