четвер, 13 вересня 2007 13:41

Блохін: "Я вибачився перед Вороніним. Шапка не впала"

На післяматчовій конференції головний тренер збірної України Олег Блохін прокоментував інцидент з Андрієм Вороніним, повідомляє sport.com.ua.

Чому з перших хвилин не грав Воронін?

- Тому що я прийняв таке рішення. Останнім часом він не тренувався, крім того, він має три кілограми зайвої ваги

- Але, погодитеся, в другому таймі він все-таки пожвавив гру...

- Де? Він гол привіз в наші ворота. Крім того, ту поведінку, яку він сьогодні влаштував, хай залишить для "Ліверпуля". Поки я в національній збірній, я не дозволю, щоб гравець розмовляв з головним тренером в такому тоні. Тому, будь ласка, - в "Ліверпуль", до Бенітеса. Ні - даруйте, в збірній грати не буде. Навіть якщо він буде провідним гравцем "Ліверпуля".

У команді повинна бути дисципліна. Я при всіх хлопцях вибачився перед Вороніним за те, що висловився в його адресу в неналежному тоні, і з мене шапка не впала. Він же за свою поведінку так і не вибачився. Ось в чому відмінна риса менталітету наших сучасних гравців. Так і напишіть: Блохін вибачився перед Вороніним за некоректний тон і некоректні слова. Але дисципліна в команді буде, поки я на посту головного тренера. Я не дозволю гравцям диктувати умови головному тренерові. При будь-якому результаті! А за результат з себе відповідальності я не знімаю, ви це чудово знаєте.


Зараз ви читаєте новину «Блохін: "Я вибачився перед Вороніним. Шапка не впала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі