субота, 12 квітня 2008 12:12

Блохін проігнорував прощальний вечір Бєлоуса

Головний тренер "Москви" Олег Блохін проігнорував прощальний вечір президента клубу Юрія Бєлоуса, який відбувся в четвер ввечері. Вечір був влаштований в одному з ресторанів недалеко від "Лужників". Провести функціонера прийшли перші особи команди та інші близькі Юрію Вікторовичу люди. Серед тих, що прийшли на вечір був Володимир Федотов - один з наступників Бєлоуса на звільненому ним посту.

На загальне здивування, не прийшов запрошений на вечерю головний тренер Олег Блохін. Це тим більш дивно, адже всім у футбольному світі він відомий саме як людина Бєлоуса. Гендиректор "Москви" вмовив його вибрати для продовження своєї кар"єри Росію, вибив для українського фахівця величезну зарплату і значну суму на трансфери, а останнім часом не раз захищав його від нападок з боку преси.

Також на вечорі не був присутній і власник "Москви" Михайло Прохоров. Але ця обставина якраз нікого не здивувала. Як він, так і Бєлоус стверджують, що розлучення останнього з клубом пройшло полюбовно. Але ходять чутки, що звільнення футбольного функціонера було викликане саме тим, що він посварився з власником команди.

Твой день
Зараз ви читаєте новину «Блохін проігнорував прощальний вечір Бєлоуса ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі