пʼятниця, 08 лютого 2008 14:22

Блохін привчає гравців "Москви" до армійської дисципліни

Головний тренер "Москви" Олег Блохін перед одним з тренувань на іспанських зборах провів зібрання і розкритикував своїх підопічних за неакуратність. Наставник попередив гравців, що якщо вони не наведуть ідеальний порядок в готельних номерах, де проживають, то будуть суворо покарані.

Різка заява головного тренера прозвучала після того, як ввечері Блохін несподівано для всіх пройшовся по номерах футболістів. Зайшовши в гості до одного з гравців, він, на власне здивування, виявив повний безлад: розкидані по всіх кутках речі, сміття, незаправлені ліжка. Приблизно та ж картина спостерігалася і в декількох інших номерах. Розбір польотів не змусив себе чекати, і вже на наступний ранок перед тренуванням Блохін попередив, щоб надалі таке не повторювалося.

Інформацію про те, що тренер "городян" віддає перевагу жорсткій дисципліні, підтвердили і самі футболісти, зокрема  голкіпер "Москви" Юрій Жевнов: "Олег Володимирович любить дисципліну. На цьому будується його робота як на полі, так і в побуті".

Твой день
Зараз ви читаєте новину «Блохін привчає гравців "Москви" до армійської дисципліни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі