середа, 17 листопада 2010 09:11

Блохін порівняв українського футболіста-талісмана Євро-2012 з динамівцем Андре

Блохін порівняв українського футболіста-талісмана Євро-2012 з динамівцем Андре

Григорій Суркіс, Олег Блохін та Андрій Шевченко поділилися своїми враженнями від презентації талісманів майбутнього Євро-2012.

"Талісмани вийшли яскравими і барвистими, - говорить екс-тренер збірної України Олег Блохін. - Мені сподобалися. Правда, коли я грав, на різних турнірах на талісмани, звичайно, увагу не звертав. А зараз український футболіст-талісман мені чимось відразу нагадав бразильського нападаючого Андре з "Динамо". У нього така сама стрижка, як у бразильця. Тільки наш талісман посвітліше буде. Але в нашій збірній Андре б не заграв - слабенький ".

"Мені дуже сподобалися талісмани, - каже Андрій Шевченко. - Хочу тепер дітям привезти сувеніри з їх зображенням. Їм теж вони напевно сподобаються. Та й взагалі, думаю, талісмани сподобаються всім дітям. Чи схожий український хлопець на мене? Ні, не думаю" .

"Два талісмана означають спільні зусилля і прагнення двох країн і їх футбольних асоціацій в успішній організації ЄВРО-2012, - розповів Григорій Суркіс. - Ми поділяємо одні й ті ж ідеї і смакуємо веселу атмосферу турніру. Талісмани відрізняє тільки одне - вони будуть вболівати за різні команди ".

Нагадаємо, презентація талісманів Євро-2012 відбулася 16 жовтня в Польському національному театрі Варшави.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Блохін порівняв українського футболіста-талісмана Євро-2012 з динамівцем Андре». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі