Ексклюзиви
середа, 19 грудня 2007 16:54

Блохін отримав рекордну суму на трансфери

Блохін отримав рекордну суму на трансфери
Новий наставник клубу російської прем"єр-ліги "Москва" Олег Блохін отримав від керівництва на трансфери рекордну суму в історії клубу - $40 мільйонів. Такі щедрі інвестиції в купівлю гравців планується здійснити за кошти головного спонсора ФК "Москва" концерну "Норільській нікель".

Блохін сам поставив такі умови перед підписанням контракту, оскільки, на його думку, команді нема на що претендувати без серйозних придбань. За результатами зборів будуть  переукладені контракти з провідними футболістами клубу. Також "Москва" планує заробити на переході тих, кого не захоче бачити у себе в команді Блохін.

"Мені дали повний карт-бланш. Тому я і ухвалив рішення підписати контракт з командою. Я зможу підбирати собі тренерський штаб, спираючись тільки на своє рішення. До того ж президент "Москви" Юрій Білоус завірив мене, що будь-які гравці, які будуть потрібні мені, будуть куплені без зволікань. Поки скажу, що середніх гравців в нашій команді не буде - тільки зірки. Інакше не досягнеш своїх цілей. А завдання у нас одне - завоювати медалі!", - заявив український фахівець.  

За три роки роботи Блохін отримає 9 мільйонів доларів. Серед інших кандидатур на пост головного тренера "городян" розглядалися Юрій Сьомін, Альберто Дзаккероні і Славен Біліч, повідомляє Newsland.ru

Зараз ви читаєте новину «Блохін отримав рекордну суму на трансфери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути