середа, 16 травня 2007 10:32

Блохін не вважає матч з французами вирішальним

 

2 червня у Франції збірна України зіграє черговий матч відбору на Євро-2008. Головний тренер збірної Олег Блохін, 54 роки, проти того, щоб цей поєдинок називали "вирішальним" чи "ключовим", повідомляє Спорт.com.ua.

- Чому всі так підігрівають обстановку навколо цієї гри? Безумовно, вона важлива. Але й інші ігри відбору вагомі з точки зору турнірної стратегії. До гри будемо готуватися, як завжди. Футболісти "Динамо" та "Шахтаря" 27 травня проведуть матч фіналу Кубка України, потім отримають день відпочинку. 29-го приїдуть у Конча-Заспу. Всі решта зберуться на день раніше, - розповідає Блохін.

На питання про те, як Олег Володимирович обходитиметься без форвардів Шевченка, Мілевського та Реброва, наставник збірної пожартував.

- Доведеться тряхнути стариною і самому вийти на поле. Хоча тут, звичайно, не до сміху. Мене турбує і ситуація з Вороніним. Чемпіонат Німеччини закінчується 19 травня. Два тижні вимушеного "простою" можуть негативно відобразитися на його формі. Футболісти інших амплуа теж дають привід для хвилювання. Є такі, які понизили свій ігровий рівень. Актуальною залишається проблема зайнятості у клубах, маю на увазі, Бєліка, Воробья та Калиниченка.

Зараз ви читаєте новину «Блохін не вважає матч з французами вирішальним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі