пʼятниця, 19 вересня 2008 10:29

Блохін "надавав" футболістам "Москви" у роздягальні

Футбольний клуб колишнього тренера збірної України Олега Блохіна "Москва" вчора зазнав поразки від данського "Копенгагену" у матчі Кубку УЄФА з рахунком 1:2.

Футболісти ФК "Москва", вийшовши з роздягальні, мовчки пройшли повз здивованих журналістів. На прохання "відповісти на пару питань" або "сказати декілька слів" журналістам, які змерзнули за час гри та очікування після її завершення появи гравців, представники ЗМІ бачили лише похитування головами.

Поспівчував журналістам тільки автор єдиного гола у складі москвичів Олександр Самедов, який пояснив причини небажання розмовляти своїх партнерів по команді.

"Дав нам Олег Володимирович, звичайно, сильно в роздягальні. Але він сказав, що вже через два дні гра з Нальчиком - треба думати про неї", - сказав Самедов.

Сам головний тренер "городян" Олег Блохін на післяматчевій прес-конференції заявив, що досягти успіху гостям дозволив їх кращий функціональний стан, повідомляє "УНІАН".

"Данці виглядали свіжішими, ніж ми. Вони два тижні не грали та могли цілеспрямовано готуватися до Кубка УЄФА. Це дуже мобілізована та рухома команда, яка надщільно грає в середині поля... Недаремно, "Копенгаген" - це провідна команда Данії, яка не так давно виступала в Лізі Чемпіонів. Цього досвіду нам не вистачає, але він прийде з часом", - відзначив тренер.

"for-ua.com"

Зараз ви читаєте новину «Блохін "надавав" футболістам "Москви" у роздягальні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі