четвер, 09 жовтня 2008 15:30

Блаттер хоче зробити Олімпіаду офіційним турніром ФІФА

Президент ФІФА Йозеф Блаттер вважає, що Олімпіаду необхідно зробити офіційним турніром цієї організації.

"Через скандали на Олімпійських іграх, мені довелося задуматися про включення цього турніру в офіційний календар ФІФА. Це питання стало дуже важливим у зв"язку з небажанням клубів відпускати своїх гравців на Олімпіаду і рішенням Спортивного арбітражного суду, який їх в цьому підтримав.

Ми обов"язково розглянемо питання про те, як проводитиметься олімпійський футбольний турнір в майбутньому", - наводить слова президента ФІФА  "Чемпіон" з посиланням на газету "Спорт день за днем".

"Виконавчий комітет ФІФА обов"язково застосує заходи, щоб захистити Олімпійські ігри, які наступного разу відбудуться в 2012 році в Лондоні.

Я внесу пропозицію про те, щоб футбольний турнір на них був включений у міжнародний календар матчів. Це питання обговорюватиметься на майбутній зустрічі Виконавчого комітету, а остаточне рішення буде прийнято на Конгресі ФІФА в 2009 році", - наголосив Блаттер.

Зараз ви читаєте новину «Блаттер хоче зробити Олімпіаду офіційним турніром ФІФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі