пʼятниця, 14 вересня 2007 12:49

Блатт: ніхто більше не задасть безглузде питання про чвертьфінал

Баскетболісти збірної Росії, яка в четвер вперше за останні десять років вийшла в півфінал чемпіонату Європи, заслужили найтепліших слів. Таку думку на прес-конференції після гри з французами (75:71) висловив їх головний тренер Девід Блатт, повідомляє basketball.ru.

"Мої хлопці заслужили найтепліших слів, - підкреслив Блатт.- Нарешті ми зруйнували цей бар"єр. З тих пір, як я очолив збірну Росії, мене мало не щодня питали: "Зможем ми перемогти в чвертьфіналі?", тому що Росія не могла зробити це довгих десять років. Якщо б ви знали, як я втомився від цього питання. Це найкраще, що принесла ця перемога - ніхто більше не поставить мені це безглузде питання".

Кажучи про вирішальний момент матчу, Блатт розповів, що під час останнього тайм-ауту "було вирішено, що потрібно зробити так, щоб останній кидок залишався за нами". "Не можна було віддавати результат матчу в руки (лідера французів) Тоні Паркера, він міг все вирішити точним триочковим. Ми винні були сфолити на іншому хлопцеві, й ми це зробили", - підкреслив головний тренер росіян.

Він особливо виділив атакуючого захисника збірної Росії Джона Роберта Холдена, чия результативна гра в кінцівці матчу (10 очок в останній чверті) привела команду до перемоги. "Великі гравці приймають великі рішення, коли приходить потрібний час, - заявив Блатт. - У нього мало чого виходило в атаці в перших трьох чвертях. Я не прибирав його з майданчика тільки тому, що він робив прекрасну роботу в захисті, стримуючи Тоні Паркера. Я вважаю, що він кращий захисник турніру і можливо, кращий захисник світу".

Зараз ви читаєте новину «Блатт: ніхто більше не задасть безглузде питання про чвертьфінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі