неділя, 16 вересня 2007 11:45

Блатт: іспанці - безумовні фаворити

Головний тренер збірної Росії з баскетболу Девід Блатт після перемоги у півфіналі чемпіонату Європи над литовцями поділився враженнями від матчу і розповів, чого можна чекати у фіналі від іспанців, повідомляють РИА-Новости.

- Це особливий момент у моєму житті. Я треную збірну Росії, яка має одну з самих славних історій в анналах баскетболу, і дуже пишаюся тим, що у мене виходить повернути її на ті позиції, на яких вона колись була. Це дійсно викликає в мені особливі відчуття, - зізнався Блатт. - Литва грає в чудовий баскетбол. На мій погляд, вона дійсно була однією з двох сильних команд на турнірі, поки не завершилася ця гра. Ще до її початку я визнавав, що ми є аутсайдерами (у порівнянні з Литвою).

- Ви вже стримали в чвертьфіналі лідера французів Тоні Паркера. Що робитимете тепер з лідерами іспанців Газолем і Наварро?

- Збірна Іспанії грає на такому високому рівні, що вони все одно знайдуть можливість доставити м"яч тому, кому захочуть. Нам потрібно буде проявити терпіння як в захисті, так і в атаці. Але, будемо реалістами, іспанці - безумовні фаворити. Вони сильні, у них велика глибина складу, вони довше грають разом і вони грають удома.

Зараз ви читаєте новину «Блатт: іспанці - безумовні фаворити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі