середа, 20 лютого 2008 09:09

БК "Київ" переміг "Теліндус" в першому матчі 1/16 фіналу Кубка УЛЕБ

БК "Київ" підтримав почин "Азовмаша" і також виграв свій матч в Кубку УЛЕБ. Правда, проблем у киян було значно більше, ніж у маріупольців. Дуже погано зіграли гравці, яких в Остенде боялися більше всіх, - Артур Дроздов і Маркус Фейсон. Не порадували "великі", які в черговий раз програли щит суперникові.

У господарів же роль першої скрипки грав знайомий нам по виступах за "Хімік" Елвір Овчина. Гравець збірної Боснії успішно діяв під щитами, але не зовсім вдало проявив себе при завершенні атак. Правда, це не заважало його команді постійно вести в рахунку, а на початку завершальної 10-хвилинки і зовсім вирватися вперед на 12 очок.

Баскетболісти БК "Київ" зрозуміли, що можуть програти з різницею, яку удома можна буде і не ліквідувати, і показали абсолютно іншу гру. Активізувався Юджін Джетер, який встигав і в захисті, і в нападі. Вчасно налагодив свій приціл і Манучар Маркоїшвілі, реалізувавши в кінцівці зустрічі декілька важливих кидків. Могли кияни виграти і з більшою перевагою в рахунку, але кидок Артура Дроздова з сиреною знов виявився неточним.

"Вовки" зробили непоганий заділ перед домашнім поєдинком, який відбудеться в київському Палаці спорту 26 лютого.

"Теліндус" (Остенде, Бельгія) - БК "Київ" (Україна) - 61:65 (19:25; 16:6; 16:11; 10:23)

"Теліндус": Чак Девіс (18), Ван Россом (15), Овчина (12 +10 підборів).

БК "Київ": Джетер (15 + 4 перехоплення), Маркоїшвілі (12 + 6 підборів), Маравіч (11 + 7 підборів).

"Спорт.com.ua" 
Зараз ви читаєте новину «БК "Київ" переміг "Теліндус" в першому матчі 1/16 фіналу Кубка УЛЕБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі