середа, 05 грудня 2007 09:42

БК "Київ" очолив свою групу у Кубку УЛЄБ

Вчора БК "Київ" у рамках розіграшу Кубку УЛЄБ зустрічався з німецьким "Артланд Дрегонс" і впевнено переміг 87:66 (22:18, 21:17, 26:11, 18:20). Найрезультативнішим у складі киян став форвард Артур Дроздов. На його особистому рахунку 22 пункти та 7 підбирань.

Ця перемога дозволила "вовкам" очолити групу Н.

- Радий, що сьогодні ми зуміли перемогти. Повинен відзначити, що в плані побудови командних дій "Артланд Дрегонз" – найсильніший колектив з усіх, з ким ми зустрічалися у нинішньому сезоні. Може, хтось дорікне нам у тому, що у завершальній чверті, навіть не зважаючи на помітну перевагу, ми не показали видовищний баскетбол. Але, зрозумійте, - нам було важливо утримати різницю в рахунку, - говорить головний тренер БК "Київ" Томо Махоріч. - Зараз ми лідируємо у групі, але для того, щоб вирішити завдання виходу в наступну стадію Кубка УЛЄБ, необхідно здобути ще дві перемоги. Сподіваюся, ми зуміємо зробити це якомога швидше.

Зараз ви читаєте новину «БК "Київ" очолив свою групу у Кубку УЛЄБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі