четвер, 20 грудня 2007 09:29

БК "Київ" на виїзді переміг АСК "Ригу" в матчі Кубка УЛЕБ

БК "Київ" на виїзді переміг АСК "Ригу" в матчі Кубка УЛЕБ
БК "Київ" на виїзді обіграв АСК "Ригу" в 7-му турі розиграшу Кубка УЛЕБ.

З початку поєдинку господарі застосували жорсткий захист, кияни ж і під своїм щитом відчували себе не зовсім упевнено. Ситуацію рятував Пух Джеттер точними триочковими. Але на першу перерву підопічні Томо Махоріча пішли з відставанням в чотири очки - 15:19.

У другому періоді "вовки" стали активнішими діяти в нападі. Зрівняти рахунок баскетболістам "Києва" вдалося під кінець першої половини зустрічі. Але за хвилину до закінчення чверті вони видали невдалий відрізок, в результаті переможцями на перерву знов пішли господарі - 38:31.

У другій половині зустрічі ситуація помінялася. "Вовки" діяли дуже самовіддано і після проходу Пуха Джеттера оформили мінімальний гандикап - 43:42. Але і на останню перерву матчу кияни пішли в ролі тих, що відстають - 51:53.

Нервовою видалася завершальна десятімінутка, героєм якої можна назвати Пуха Джеттера.

81:72 (15:19; 16:19; 20:15; 30:19) - перемога БК "Києва". Найрезультативнішим баскетболістом зустрічі став Артур Дроздов, який набрав 27 очок. Пух Джеттер заробив в цьому матчі 22 пункти.

Після семи ігор "вовки" займають друге місце в групі.

Джерело: "Наш спорт"
Зараз ви читаєте новину «БК "Київ" на виїзді переміг АСК "Ригу" в матчі Кубка УЛЕБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі