понеділок, 28 січня 2008 16:10

БК "Київ" і "Азовмаш" отримали суперників у плей-офф Кубка УЛЕБ

БК "Київ" і "Азовмаш" отримали суперників у плей-офф Кубка УЛЕБ

Сьогодні, 28 січня, відбулось жеребкування плей-офф баскетбольного Кубка УЛЕБ, боротьбу за який продовжують два українські клуби - БК "Київ" та маріупольський "Азовмаш".

Під час жеребкування наші клуби потрапили в різні кошики: БК "Київ" в другий, "Азовмаш - третій, тому могли зустрітися вже на стадії 1/16 фіналу, але, на щастя, це не сталось.

Суперником БК "Київ" у матчах 1/16 фіналу Кубка УЛЕБ буде бельгійський клуб "Теліндус" з Остенде. Переможець цієї пари зустрінеться з кращою командою у двобої між польським "Туровом" та чеським "Німбурком".

Опонентом "Азовмаша" на першій стадії плей-офф став хорватський "Задар", У разі успіху у 1/8 фіналу на маріупольців чекає переможець в парі "Памеса" (Іспанія) - "Паніоніс" (Греція).

Поєдинки 1/16 фіналу Кубка УЛЕБ відбудуться 19 та 26 лютого, причому БК "Київ" перший матч проведе на виїзді, а "Азовмаш" вдома. Матчі 1/8 фіналу заплановані на 11 та 18 березня.

"Фінал восьми" відбудеться з 10-го по 13-е квітня у італійському Турині.

Джерело: Офіційний інтернет-портал УЛЕБ

Зараз ви читаєте новину «БК "Київ" і "Азовмаш" отримали суперників у плей-офф Кубка УЛЕБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі