середа, 05 жовтня 2011 09:49

БК "Київ" переміг "Ферро" у видовищному матчі

БК "Київ" переміг "Ферро" у видовищному матчі

У вівторок, 4 жовтня, БК "Київ" вдома приймав "Ферро-ЗНТУ".

Капітанська пов'язка, схоже, окрилила Артема Швеця, який у другому матчі поспіль став найрезультативнішим гравцем БК "Київ", відзначившись 18 очками та 6 підбираннями, і допоміг своїй команді перемогти запорізький "Ферро" з рахунком 79-73.

Вболівальники, які зібралися цього вечора в Меридіані, стали свідками надзвичайно видовищного матчу, який тримав у напрузі з першої до останньої хвилини. Досить довго запорізькі баскетболісти трималися поруч із господарями завдяки триочковим кидкам, проте наприкінці поєдинку фірмова зброя не допомогла "Ферро".

Зате "Київ", грою якого майстерно керували Деррік Зіммерман і Гері Ервін, вдало завершував більшість своїх атак, розтягуючи захист гостей, і отримавши нарешті заслужену перемогу.

Так, у результаті, ще одним героєм вовків, крім Артема Швеця, став Деррік Зіммерман, який записав на свій рахунок 16 очок, 9 передач і 4 підбирання. Гері Ервін заробив 14 очок і 8 разів асистував партнерам. 10 очок і 6 підбирань на рахунку Вернона Гудріджа.

По 15 очок "Ферро" принесли Річард Гуін і Георгій Кондрусевич. Ренді Калпеппер став автором 14 очок. Майкл Девіс здобув лише 5 очок, однак зібрав 13 відскоків.

Нагадаємо, що днем раніше в поєдинках української Суперліги "Будівельник" розібрався з "Галичиною", а "Донецьк" вдома програв "Говерлі".

Зараз ви читаєте новину «БК "Київ" переміг "Ферро" у видовищному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі