неділя, 25 лютого 2007 14:18

Більшість вболівальників "Реала" бачать тренером Шустера

  Бернд Шустер
Бернд Шустер

В Мадриді було проведено телефонне та інтернет опитування на тему: Кого б Ви хотіли бачити головним тренером "Реала"? 43% респондентів висловилися за кандидатуру німця Бернда Шустера, 47 років, інформує  football.ua. 

Скромний клуб "Хетафе", який очолює колишня легенда "Реала" зараз демонструє чудову гру, перебуваючи на 8 місці в турнірній таблиці. Команда реально претендує на потрапляння в зону єврокубків.

Але на тренера є ще один претендент. Мюнхенська "Баварія" розглядає Шустера як наступника Оттмара Хітцфельда на тренерському містку німецького суперклубу.

26% опитуваних підтримали колишнього тренера "Реала" Вінсенте дель Боске, 18% - тренера "Челсі" Жозе Моуріньо.

Тільки 8% підтримали теперішнього наставника мадридців італійця Фабіо Капелло.

Ось і в суботу "королівський клуб" не переміг у мадридському дербі з "Атлетико". Підопічні Капелло можуть бути задоволені рахунком 1:1, який не відображав ситуації на полі. Крім того, у мадридців знову було вилучено Фабіо Каннаваро. Володар "Золотого м"яча-2006" в цьому сезоні грає на рідкість невдало та грубо.

Свій перший гол у мадридських дербі забив лідер "Атлетико" Фернандо Торрес, 22 роки, а перший мяч за "Реал" - аргентино-француз Гонсало Ігуаін, 21 рік.



Зараз ви читаєте новину «Більшість вболівальників "Реала" бачать тренером Шустера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі