середа, 09 квітня 2014 13:21

Білоруський легіонер "Українських отаманів" вибачився за "дезу​​" про "смерть" клубу

Білоруський легіонер "Українських отаманів" вибачився за "дезу​​" про "смерть" клубу
Фото: fbu.net.ua

Білоруський легіонер українського боксерського клубу "Українські отамани" Сергій Корнєєв роз'яснив ситуацію про неправдиву інформацію, яка була подана від його імені.

За словами спортсмена, про існування цієї сторінки він знав, адже він давав дозвіл на її створення. Унаслідок зайнятості спортсмен не вів сторінку самостійно, цим займався модератор.

"Останнім часом я весь свій час приділяв підготовці до поєдинків за "Українських отаманів" у Всесвітній серії боксу, тому особливо не відстежував інформацію, яка викладалася на моїй сторінці. Це, напевно, і стало приводом для людей публікувати матеріали без мого відома. І, як результат, з'явився пост, що наробив стільки шуму", - сказав він.

"У першу чергу, я прошу вибачення у вболівальників, тренерів і моїх партнерів по команді за цей прикрий інцидент, а також за те, що він був пов'язаний з моїм прізвищем. Я поважаю всіх і кожного в клубі, з повагою ставлюся до кожного фану. Надзвичайно неприємно, коли людина, якій ти довірив окремий напрямок роботи, може зробити стільки неприємностей від твого ж імені і однією фразою зганьбити імідж клубу і особисто підставити мене!", - запевняє боксер.

Спортсмен впевнений в успішному майбутньому команди.

"Я впевнений, що в майбутньому на "Українських отаманів" чекає блискучий п'ятий сезон. І якщо мені випаде ще можливість побоксировать під кольорами клубу в новому сезоні, я з радістю скористаюся цією можливістю. Боксуючи за українську команду, я отримав новий досвід, який важко переоцінити", - підсумував Сергій Корнєєв.

Нагадаємо, раніше "Українські отамани" програли "Команді Росії" у чвертьфінальній серії WSB.

Зараз ви читаєте новину «Білоруський легіонер "Українських отаманів" вибачився за "дезу​​" про "смерть" клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі