понеділок, 08 червня 2020 09:47

"Більше не хочу бачити його у своєму житті": Бесєдін назвав винуватця своєї дискваліфікації

"Більше не хочу бачити його у своєму житті": Бесєдін назвав винуватця своєї дискваліфікації
Артема Бесєдіна відсторонили від футболу на один рік. Фото: ФК "Динамо" Київ

Форвард київського "Динамо" Артем Бесєдін звинувачує лікаря команди Леоніда Миронова у позитивній пробі на допінг.

За словами футболіст, лікарська помилка призвела до того, що у його крові знайшли заборонений препарат.

"Ми виїжджали на матч. Напередодні нас ще й обікрали в готелі: у лікаря Миронова щось вкрали, у воротаря курточку з паспортом і документами. Ми їхали на матч, у мене заболіла голова в автобусі. Попросив у лікаря таблетку. Він їх сплутав і дав мені свою від голови. Вони там схожі. А йому цю таблетку прописав якийсь лікар після операції на спині.

Шевченко оцінив перспективи Бєсєдіна у збірній України після допінгового скандалу

Мабуть, він перенервував на тлі того, що у нього вкрали пачку документів. Напевно, він думав не про те, що треба. Вважаю, таких людей, які вже немолоді, не повністю здорові, щось там у них болить, їх просто не можна підпускати до команди. Вони вороги для футболістів. Стався фатальний збіг обставин, який призвів до цього. Бог з ним, час минув, колись я злився, ображався... Багато переосмислив, взяв себе в руки, кожен день працюю.

Чи не має образ на лікаря? Я, м'яко кажучи, сказав, щоб я його більше не бачив у своєму житті, щоб він мені на очі не потрапляв. Як це немає образ? Ця людина забрала у мене рік. Я займався улюбленою справою, а він у мене забрав рік. Це грубо кажучи, а можна сказати й по-іншому. Звичайно, образи є. Але що я йому зроблю? Лящів йому надавати, бити його або ще щось за це зробити? Хоча, насправді, є за що. Я ж знаю, що сам нічого ніколи не брав", – сказав Бесєдін у коментарі "Профутбол".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" добило "Олександрію" в останні 15 хвилин

Артем Бєсєдін отримав дискваліфікацію на один рік через провалений допінг-тест в матчі Ліги Європи проти "Мальме".

Зараз ви читаєте новину «"Більше не хочу бачити його у своєму житті": Бесєдін назвав винуватця своєї дискваліфікації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі