понеділок, 15 грудня 2008 21:14

Бій Віталія Кличка з Хеєм пройде на стадіоні в Лондоні

Український боксер Віталій Кличко влітку 2009 року буде захищати чемпіонський пояс WBC у надважкій вазі в бою проти британця Девіда Хея. Двобій відбудеться на одному з лондонських стадіонів - "Уемблі" або "Стемфорд Брідж".

Хей довго не міг визначитися, з ким із братів Кличків він зійдеться на ринзі, при цьому більш ймовірним кандидатом вважався Володимир. Однак у минулий вік-енд британець у Німеччині провів переговори з промоутерською компанією Кличків, після чого було вирішено, що його опонентом стане старший брат - Віталій. Сторони вже погодили майже всі деталі наміченого на червень бою, повідомляє champion з посиланням на sportbox.ru.

"Спочатку, я планував битися з Володимиром Кличком. Але Віталій спостерігав за моїм боєм проти Монте Баррета і, мабуть, вирішив, що його молодшому братику я не по зубах. Мої удари - справжні бомби, і якщо вони влучать у підборіддя Володимиру, то він відправиться в нокаут. Віталій же більш витривалий і потужній боксер, тому він і прийняв рішення захистити честь родини і сам вийшов на лінію вогню", - розповів Хей в коментарі Sportinglife.

Зараз ви читаєте новину «Бій Віталія Кличка з Хеєм пройде на стадіоні в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі