вівторок, 14 жовтня 2008 13:42

Бій Валуєв - Міан скасовано, наступний суперник росіянина Холіфілд або Кличко

Бій чемпіона світу WBA у суперважкій вазі росіянина Ніколая Валуєва з австралійцем Калі Міаном скасований, повідомляє Кореспондент.net.

Про скасування бою з посиланням на менеджера Валуєва Бориса Дімітрова повідомляє газета "Спорт день за днем". Раніше передбачалося, що поєдинок, у якому Валуєв відстоюватиме свій титул, відбудеться 6 грудня.
Наразі команда Ніколая Валуєва вибирає наступного супротивника. Орієнтовно бій відбудеться 20 грудня 2008 року, проте суперник російського важкоатлета поки не відомий.

За інформацією, що надав Дімітров, наразі ведуться переговори з представниками колишнього абсолютного чемпіона світу американця Евандера Холіфілда (раніше ця інформація неодноразово спростовувалася - ред.). Також промоутери Валуєва розглядають кандидатуру поляка Анджея Голоти.

Менеджер сказав, що суперник російського боксера повинен стати відомим протягом десяти днів, а бій може пройти у Швейцарії або у США.

Дімітров повідомив, що суперником Валуєва може стати і Віталій Кличко, що повернув собі титул чемпіона світу за версією WBC. Проте, зі слів Дімітрова, цей поєдинок відбудеться не раніше наступного року. За бій Кличко - Валуєв виступає і Дон Кінг.

30 серпня 2008 року Ніколай Валуєв здобув пояс WBC, перемігши одноголосним рішенням суддів пуерториканця Джона Руїза.

Зараз ви читаєте новину «Бій Валуєв - Міан скасовано, наступний суперник росіянина Холіфілд або Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі