вівторок, 27 листопада 2007 09:47

Бій суперважковаговиків Поветкін - Чемберс відбудеться 26 січня в Берліні

Російський суперважковаговик Олександр Поветкін проведе свій наступний бій - проти американця Еді Чемберса - 26 січня в Берліні.

Переможець поєдинку буде претендентовати на титул чемпіона IBF, яким зараз володіє Володимир Кличко, повідомляє www.sports.ru.

Поветкін заявив, що підготовку до бою з Еді Чемберсом почав на початку листопада.

- Бігаю кроси, виконую ігрові вправи. Загалом, тримаю себе у формі. Коли був в Курську, тренувався разом з братом Володимиром. У Чехові поки працюю один. Найближчим часом, мабуть, Володя більше займатиметься у нашого колишнього наставника Олександра Івановича Рогозіна. Там у нього є спарринг-партнери, відповідні по вазі.

А ось для мене суперважковаговиків набагато складніше знайти не тільки в Курську, але і взагалі в Росії. Саме тому і виїжджаємо на тривалі тренувальні збори до Німеччини, - сказав Поветкін.

Суперник Олександра Поветкіна по відбірковому поєдинку IBF американець Еді Чамберс вважає росіянина серйозним опонентом.

- У Поветкіна не так багато боїв на професійному рингу, але у нього просто величезний досвід виступу на міжнародній арені як любителя. Я не можу тренуватися ще напруженіше, ніж зараз, готуючись до зустрічі з росіянином. Але я постараюся займатися продуктивно і якісно, - заявив Чемберс.
Зараз ви читаєте новину «Бій суперважковаговиків Поветкін - Чемберс відбудеться 26 січня в Берліні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі