четвер, 17 липня 2008 17:46

Бій проти Джонса не буде для Кальзаге останнім

Схоже, що Джо Кальзаге передумав завершувати кар"єру після поєдинку з Роєм Джонсом-молодшим, запланованого на 20-е вересня. Він не збирається залишати титул чемпіона WBO в суперсередній вазі, яким володіє з 1997 року і захищав його 21 раз. Кальзаге сказав, що після бою проти Роя Джонса-молодшого, який пройде в напівважкій ваговій категорії, він має намір повернутися в категорію суперсередньої ваги, щоб провести поєдинок проти чемпіона WBO/WBC в середній вазі Келлі Павліка.

"Немає причин, з яких я повинен залишити свій титул WBO вакантним. У мене немає обов"язкового претендента в цей час, тому я не зобов"язаний проводити захист. Якщо я поб"ю Джонса, я можу повернутися в суперсередню вагу, щоб зустрітися з Келлі Павліком", - зазначив спортсмен.

"Все залежить від того, як я проведу поєдинок з Джонсом. Я потребую поєдинків, які мотивують мене. Кесслер і Хопкінс мотивували мене, Джонс мотивує мене, Келлі Павлік теж десь поряд", - сказав Джо Кальзаге.

"Чемпионат.ру"
Зараз ви читаєте новину «Бій проти Джонса не буде для Кальзаге останнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі